Innsamleren Mir samler for forskjellige dokumenterte formål. Vi forsøker å ha et platform der folk kan ha full tillit til innsamlingene. Og med over 30 års erfaring, er det noe som blir passet godt på.

Vi har bidratt til kampanjer for blant annet Alkhidmat Foundation, Imdad Relief, Rahma, Ummah Relief, Islamic Relief, Innsamlingsteamet, Innocents, Røde kors, Alkhidmat Europe, One Nation UK, Leger uten grenser, Kreftforeningen, MATW Project Australia, og SaafPaani.

Faste betalinger for å støtte arbeidet vårt

Vi benytter oss av markedsføring via sosialemedier og bruker en del midler for å få folk inn på våre kampanjer. For å støtte akkurat disse kostnadene kan du velge å være en fastgiver så at vi kan få inn flere midler til innsamlingene.

Hvordan avslutter man en fastbetaling?

For å avslutte faste betalinger går dere inn i Vipps appen, trykker dere på betalinger nederst i appen og videre inn på faste betalinger. Der finner dere en oversikt over aktive avtaler og avslutter faste betalinger der

Hva med gebyrene og hvor mye blir trukket fra beløpet?

Gebyret varierer og inkluderer Vipps transaksjonsgebyr, platformsgebyr og, budsjett for markedsføring av kampanjen på forskjellige platformer. Merk at vi setter av et budsjett for hver innsamling for å nå målet. Sånn venter ikke en hastesak på flere uker og når målet iløpet av noen dager, og i noen tilfeller innen noen timer.

Jeg har spørsmål eller info om en viss innsamling, hvem tar jeg kontakt med?

Bare å sende epost til mail@innsamleren.no så får vi se på hva du har å dele med oss.

Front SMS bruker vi får SMS tjenesten vår. Har du noe spørsmål angående kampanjene kan de sendes til mail@innsamleren.no

Front SMS tjenester