Innsamling for Marokkos jordskjelvofre

av Muslimen Mir Tags : Jordskjelv, morocco, morokko

  • kr 20000

    Beløpsmål
  • kr 18060

    Innsamlet
  • Ingen sluttdato

    Når slutter innsamlingen
Innsamlet :
90.30%
Minimum amount is kr Maximum amount is kr
kr
, Marokko

Muslimen Mir

29 Innsamlinger | 0 Fav. Innsamlinger

Mer info

Vi samler nå inn midler for jordskjelvofrene i Marokko, og situasjonen er hjerteskjærende. 2000+ mennesker har allerede mistet sine liv, og enda flere skjebner er fortsatt ikke bekreftet. Må Allah (swt) i Sin uendelige nåde ha barmhjertighet over alle de som lider, og må Han beskytte oss alle mot slike skremmende katastrofer.

For de av oss som er heldige nok til å være trygge og uskadde, føler vi en dyp kall til å stå sammen i solidaritet med våre medmennesker som har lidd så stor tap og smerte. Vi ønsker å gjøre alt vi kan for å hjelpe dem i denne tiden av nød.

Vær så snill, bli med oss i denne humanitære innsatsen. Dine bidrag vil bli brukt til å lindre nød og gi hjelp til de som trenger det mest. Pengene vil bli omsorgsfullt overført til pålitelige organisasjoner i Norge som har ekspertise til å administrere og levere hjelp til de rammede. All dokumentasjon vil være tilgjengelig på denne siden, slik at du kan se hvordan din hjelp blir brukt til å bringe håp og hjelp til de som lider. Sammen kan vi gjøre en forskjell og gi håp til de som trenger det mest.